• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Ben je een bestuurder in het PO, VO, MBO, speciaal onderwijs of van een samenwerkingsverband Passend Onderwijs? Sluit je dan bij ons aan. We kunnen veel voor je betekenen!

De voordelen op een rij:

  • Werken aan je professionele ontwikkeling
  • Belangenbehartiging en goede arbeidsvoorwaarden
  • Een groot netwerk en altijd een sparringpartner beschikbaar

Samen krachtig

Door lid te worden draag je bij aan een krachtige belangenbehartiging van de arbeidsvoorwaarden van onderwijsbestuurders en aan verdere professionalisering van de beroepsgroep.

Sluit je aan

Onze vereniging groeit snel. Veel bestuurders hebben zich aangesloten na het samengaan van onze voorgangers BvPO en OBV. De VvOB telt nu ongeveer 450 leden. Zij herkennen zich in onze ambities en profiteren van de mogelijkheden die de VvOB hen biedt. We nodigen je van harte uit om ook lid te worden. Het lidmaatschap voor 2024 bedraagt € 250,- per jaar. Het lidmaatschap is persoonlijk: de onderwijsbestuurder is lid, niet het bestuur of de schoolorganisatie.

Indien u een abonnement wil nemen bij SRBO voor individuele rechtsbijstand, kunt u doorklikken naar www.srbo.nl.

Aanmelden kan door het invullen van het formulier op deze pagina. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Inschrijfformulier vereniging voor onderwijsbestuurders

Ondergetekende verzoekt het bestuur van de Vereniging voor Onderwijsbestuurders hem/haar als lid in te schrijven. Hij/zij verklaart in te stemmen met het doel en de missie van de vereniging.

Ondergetekende verklaart hierbij tevens dat hij/zij akkoord gaat met het gebruiken van zijn/haar contactgegevens ten behoeve van de interne communicatie binnen de vereniging.

De contributie bedraagt voor 2024 € 250 per jaar over te maken op rekeningnummer NL97TRIO0320230600 t.n.v. de VvOB.