• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De VvOB is dé vereniging van onderwijsbestuurders in Nederland. We zijn er voor bestuurders in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs en samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs. Ons doel: kwaliteit van bestuur ondersteunen en het vak van onderwijsbestuurder goed positioneren.

De VvOB is in 2020 ontstaan uit twee kleinere voorgangers, de Bestuurdersvereniging PO (BvPO) en de Onderwijs Bestuurders Vereniging (OBV). De VvOB kent inmiddels ruim 400 leden.

Op termijn wil de VvOB zich ook richten op de professionele bestuurders in de maatschappelijke kinderopvang en combinaties met onderwijs (bijvoorbeeld integrale kindcentra) en MBO-instellingen.

 

Lidmaatschap aanvragen

 

Bestuur

Wie zijn de mensen achter de VvOB? De leden van het bestuur van de VvOB stellen zich graag aan je voor.

 

Herbert Griffioen

Herbert Griffioen

Voorzitter

voorzitter College van Bestuur van de Almeerse Scholen Groep, een organisatie met 38 basisscholen, 2 scholen voor speciaal basisonderwijs en 8 middelbare scholen

Lees meer

Margareth Runderkamp

Margareth Runderkamp

Vice-voorzitter

uitvoerend bestuurder van de Stichting Katholiek Onderwijs Volendam, een organisatie met 8 basisscholen, 1 school voor speciaal basisonderwijs en 1 brede middelbare school

Lees meer

Diane Middelkoop

Diane Middelkoop

Lid

voorzitter College van Bestuur van de Stichting Protestants-Christelijk Basisonderwijs te Rotterdam, een organisatie met 26 basisscholen, 2 scholen voor speciaal basisonderwijs en 2 scholen voor speciaal onderwijs

Lees meer

Rene Tromp

René Tromp

Lid

voorzitter College van Bestuur van Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden, een organisatie met 21 peuterscholen, 32 basisscholen, 3 scholen voor speciaal basisonderwijs, 1 school voor (voortgezet) speciaal onderwijs en 1 school voor praktijkonderwijs.

Lees meer

Willem de Vos

Willem de Vos

Lid

rector-bestuurder van het Christelijk Lyceum Veenendaal, een organisatie met 1 middelbare school

Lees meer

Eric Rietkerk

Lid

Bestuurder bij stichting Christelijke Kindcentra (CKC) Drenthe, een organisatie die christelijk basisonderwijs en kinderopvang verzorgt op 30 kindcentra in Assen, Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Tynaarlo, Noordenveld en Midden-Drenthe.