• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Algemene ledenvergaderingen

De data van de algemene ledenvergaderingen in 2023 zijn:

  • 14 april 2023
  • 10 november 2023

 

Uitnodiging voor de ALV op 14 april 2023

Met plezier nodigen we jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering van de VvOB op vrijdag 14 april 2023. Onze ledenbijeenkomsten zijn waardevolle momenten voor informeel onderling contact. Dit keer laten we onszelf aan het denken zetten over het thema leiderschap.

Het programma ziet er als volgt uit:

9.30 uur                      Inloop met koffie en thee

10.00-11.00 uur          ALV (agenda volgt)

11.00-12.00 uur          Spreker Rolf Mulder: ’t Wordt tijd dat ik de leiding neem

12.00-12.30 uur          Gesprek met leden

12.30-13.30 uur          Lunch en informele ontmoetingen

Rolf Mulder was tot eind 2022 lid van het College van Bestuur van het Hondsrug College in Emmen. Hij is kunstenaar en werkte als HR-directeur bij verschillende grote ondernemingen. Rolf schrijft regelmatig over het thema leiderschap, onder andere in het boek ‘’t Wordt tijd dat ik de leiding neem – Olivier B. Bommel en de kunst van het leidinggeven’.

Bommel is vanuit managementoogpunt uitermate interessant, vindt Rolf. Op basis van deze antiheld (en op basis van andere bronnen) schetst hij hoe goed leiderschap eruit kan zien. Dit leiderschaps-DNA vergelijkt hij met dat van de Amerikaanse presidenten Obama, Trump en Biden. ‘Met de Bommel-test meet je hoe je zelf scoort op kenmerken als stempeldrang en noblesse oblige’, aldus Rolf. Na zijn bijdrage gaan we onder leiding van bestuurslid Willem de Vos met elkaar in gesprek.

Aanmelden en locatie

De ALV heeft plaats in Hotel en Conferentiecentrum Oud London, Woudenbergseweg 52, 3707 HX in Zeist. Het hotel heeft ruimschoots gratis parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid per auto of OV is hier te vinden. We ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 31 maart via bestuur@vvob.nl. Als je je aanmeldt, maakt de VvOB kosten voor je lunch. Daarom het vriendelijke verzoek om, mocht je na aanmelding onverhoopt toch niet kunnen, dit zo snel mogelijk door te geven via bestuur@vvob.nl.

We kijken uit naar je komst!

Namens het bestuur van de VvOB,

Herbert Griffioen, voorzitter