• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Beoogd bestuurslid voor de VvOB: Eric Rietkerk

Gepubliceerd op: 15-02-2022

Het bestuur is blij bekend te kunnen maken dat we versterking hebben gevonden in Eric Rietkerk. Hij is bestuurder van CKC Drenthe, een organisatie voor primair onderwijs en kinderopvang. Vanuit het PO waren er meerdere kandidaten, met wie de selectiecommissie gesproken heeft. Naar aanleiding daarvan heeft de selectiecommissie voorgesteld om Eric Rietkerk voor te dragen. Die voordracht zullen we tijdens de ALV op 22 april formeel doen.

Eric Rietkerk: “Ik verheug mij erop om samen met het bestuur van de VvOB aan de slag te gaan. De maatschappelijke focus op besturen in het publieke domein is toegenomen. Een krachtige VvOB is nodig om het goede te doen voor de sector. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij, vanuit een warm hart voor kinderen binnen onderwijs en kinderopvang.’’

Met de komst van Eric Rietkerk is de vacature voor een bestuurslid vanuit het PO vervuld. De vacature voor een VO-bestuurder staat nog open. Het bestuur roept geïnteresseerde leden zich op te melden. Dit kan via een mail naar bestuur@vvob.nl.